ŽUPNI OGLASI

4. NEDJELJA DOŠAŠĆA 18. 12. 2022.

4. NEDJELJA DOŠAŠĆA

 

Ponedjeljak                 19. 12.  – Dario

Utorak                         20. 12. –  Amon

Srijeda                        21. 12. – Petar Kanizije

Četvrtak                      22. 12. – Flavijan

Petak                           23. 12. – Ivan Kentijski

Subota                 24. 12. – Badnjak – Adam i Eva

 

Nedjelja               25. 12. – BOŽIĆ – ROĐENJE GOSPODINOVO

 

 

Svete mise zornice svaki dan u 6:00 sati. Nakon zornica druženje je u vjeronaučnoj dvorani. Za one koji neće moći dolaziti na zornice ostaje misa u 18:30 sati.

 

S obzirom na kontinuirane probleme i smetnje s ozvučenjem, od ovoga tjedna obavljat se radovi oko ozvučenja župne crkve. Svi koji ovaj projekt žele pomoći svojim prilogom, mogu to učiniti u župnom uredu.

 

 

26. prosinca – zbor „Svjetionik“, kojeg čine nekadašnji članovi zbora mladih, održat će svoj koncert nakon večernje svete mise.

 

Možete nabaviti kalendare za 2023. godinu.

Na izlazu možete kupiti rukotvorine koje su izradila naša djeca i tako pomoći djeci slabijeg imovinskog stanja u našoj osnovnoj školi.

 

Blagoslov obitelji – ove godine redovito idemo u blagoslov obitelji od 26. prosinca. Oni koji žele mogu se javiti u župni ured i dogovoriti blagoslov u došašću.

Molimo Vas da se ovaj tjedan javite u župni ured kako biste pomogli raspodijeli rasporeda blagoslova obitelji u svojim ulicama. Obitelji koje su doselile u župu i žele primati blagoslov, mogu se prijaviti u župnom uredu.

Obitelji se mogu javiti u župni ured ukoliko žele ugostiti svećenike i pratnju za ručak za vrijeme blagoslova obitelji.

 

Raspored ispovijedi u susjednim župama možete vidjeti na oglasnoj ploči. Do 23. prosinca ispovijedamo tijekom zornica i prije večernje svete mise.

 

Badnjak – misa zornica u 6:00 sati. Polnoćke: 19:00 (za djecu), 22:00 i 24:00 sati. Mise na Božić i na sv. Stjepana po nedjeljom rasporedu. Za vrijeme blagoslova obitelji preko tjedna misa će biti u 7:30.

 

Na Svetu Obitelj svete mise su u 7:30 i 9:30 sati.

 

Za vrijeme blagoslova obitelji župni ured će raditi pola sata nakon jutarnje svete mise.