BLAGOSLOV OBITELJI 2021/2022

Raspored blagoslova obitelji 2021/2022

Dragi vjernici župe sv. Nikole biskupa!

 

Neka Vam Gospodin Bog Otac udijeli obilje svojega blagoslova!

Naš Gospodin Isus Krist, neka Vam i dalje bude Učitelj, kojeg nasljedujete.

Neka Vas i Vaše obitelji obdari svojim Svetim Duhom, Duhom Isusa Krista, kako bismo prepoznali Njegov poziv na svetost i kako bismo i dalje hrabro i odlučno, u miru i radosti, slavili, naviještali i živjeli svoju vjeru!

U toj vjeri u Isusa Krista, u vjeri Crkve, u svoje ime i u ime vlč. Odilona, vlč. Ivana i vlč. Bože želim Vam sretan i blagoslovljen  Božić, rođenje Gospodinovo!

Neka Vas i dalje prati zagovor Blažene Djevice Marije, od koje se rodio Krist, i zagovor zaštitnika naše župe sv. Nikole!

 

vlč. Branimir Šarić, upravitelj župe

 

BLAGOSLOV OBITELJI 2021/2022


Ovogodišnji pohod svećenika u Vaš dom, prigodom tradicionalnog „blagoslova obitelji”, i nadalje je obilježen situacijom zbog širenja bolesti koronavirusa. Zbog toga će blagoslov obitelji i dolazak nas svećenika i đakona u Vaš dom biti malo drugačiji od uobičajenog. Kako bi susret doista protekao u najboljem redu, na obostrano zadovoljstvo i radost, dobro je imati na umu:

  • Da je prostorija u kojoj se moli po mogućnosti prozračena, a najbolje je da se blagoslov vrši na ulaznim vratima kuće ili, u krajnjem slučaju, u predvorju ili hodniku Vašeg doma;
  • Obiteljima, koje nas zbog bolesti ili posla nisu u mogućnosti primiti, ostavit će se obavijest za naknadni blagoslov, a koji se može dogovoriti svakoga dana telefonom od 8 do 8:30 te od 19 do 20 sati, pozivom na broj telefona 095 364 1895 (ili 01 34 54 374) ili na župni email: zupa@zupa-stenjevec2.hr;

Ove će godine blagoslov obitelji vršiti: vlč. Branimir Šarić, vlč. Ivan Grinišin, vlč. Božo Šutalo, vlč. Ivan Vujević i vlč. Matej Zakanj.

 

U prilogu možete vidjeti raspored blagoslova obitelji po ulicama i danima!